GPU crashing when running training /video analyzation

I’m using DLC for a while now, with RTX 2080 Ti GPU (11 GB dedicated memory) on windows, using anaconda.
Recently (not sure if it started after I updated a version or just randomly), my GPU is crashing in the middle of training or video analyzation.
I tried to reinstall the Driver, CUDA, and environment but it didn’t work.
Do you have an idea what can cause this kind of problem? or what might be missing? I don’t have lots of knowledge regarding these issues.

Many thanks!

Some error messages I sew in the event viewer:

svchost (36412,R,98) TILEREPOSITORYS-1-5-18: Error -1023 (0xfffffc01) occurred while opening logfile C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\AppData\Local\TileDataLayer\Database\EDB.log.

Faulting application name: python.exe, version: 3.7.7150.1013, time stamp: 0x5e79578c
Faulting module name: ucrtbase.dll, version: 10.0.18362.387, time stamp: 0x4361b720
Exception code: 0xc0000409
Fault offset: 0x000000000006db8e
Faulting process id: 0x16100
Faulting application start time: 0x01d626f715511082
Faulting application path: C:\Users\Admin.conda\envs\DLC-GPU\python.exe
Faulting module path: C:\WINDOWS\System32\ucrtbase.dll
Report Id: 63d118a0-afeb-4b90-8aed-80897e1cfffe
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

Faulting application name: dwm.exe, version: 10.0.18362.387, time stamp: 0x8e064b77
Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000
Exception code: 0xe0464645
Fault offset: 0x0000000000000000
Faulting process id: 0x136b0
Faulting application start time: 0x01d626f8f794e6fc
Faulting application path: C:\WINDOWS\system32\dwm.exe
Faulting module path: unknown
Report Id: 8aab02c2-e6f9-437d-ae11-e9637dfca8b4
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

it’s likely an issue with a version incompatability for tensorflow

I tried to reinstall the Driver, CUDA, and environment but it didn’t work.

It is often quite difficult to fully remove and update these packages, so I would search around for these specific errors; I don’t use Windows so it’s not easy for me to troublehsoot this, as it’s def. a TF issue: some help here: https://github.com/AlexEMG/DeepLabCut/blob/2ef52440457a4ab3d67cbbb925138a100d8e2c61/docs/installation.md#the-most-common-new-user-hurdle-is-installing-and-using-your-gpu