Error running using Fiji on RaspberryPi Model 4 Linux 10 (buster)

I have followed the instructions at:

to install ImageJ on my RaspberryPi which is a Model 4 running Raspbian Linux 10 (buster.)

When I try to run from the terminal I get the following error message:

Mar 15, 2021 1:06:48 PM java.util.prefs.FileSystemPreferences$1 run
INFO: Created user preferences directory.
Error while executing the main() method of class ‘net.imagej.Main’:
java.lang.IllegalArgumentException: Invalid service: sc.fiji.filamentdetector.gui.GUIStatusService
at org.scijava.service.ServiceHelper.createExactService(ServiceHelper.java:278)
at org.scijava.service.ServiceHelper.loadService(ServiceHelper.java:229)
at org.scijava.service.ServiceHelper.loadService(ServiceHelper.java:192)
at org.scijava.service.ServiceHelper.loadServices(ServiceHelper.java:164)
at org.scijava.Context.(Context.java:278)
at org.scijava.Context.(Context.java:234)
at org.scijava.Context.(Context.java:174)
at org.scijava.Context.(Context.java:160)
at net.imagej.ImageJ.(ImageJ.java:77)
at net.imagej.Main.main(Main.java:54)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498)
at net.imagej.launcher.ClassLauncher.launch(ClassLauncher.java:291)
at net.imagej.launcher.ClassLauncher.run(ClassLauncher.java:198)
at net.imagej.launcher.ClassLauncher.main(ClassLauncher.java:89)
Caused by: java.lang.NullPointerException
at java.util.ArrayList.addAll(ArrayList.java:581)
at org.scijava.util.ClassUtils.getAnnotatedFields(ClassUtils.java:193)
at org.scijava.util.ClassUtils.getAnnotatedFields(ClassUtils.java:163)
at org.scijava.service.ServiceHelper.createServiceRecursively(ServiceHelper.java:315)
at org.scijava.service.ServiceHelper.createExactService(ServiceHelper.java:267)
… 16 more

I have looked through other posts but I cannot find any similar errors reported and I am wondering if the instruction set I am following is ‘broken’ for the Raspibian Linux 10 release or the RaspberryPi Model 4 ?

Any help much appreciated.

Thanks